Wat binnenshuis kan, is ook mogelijk op de buitenmuren. Een perfect gestucte en afgepleisterde gevel, die het aanzicht van uw huis verfraait. De afwerking brengen wij aan op steen, maar ook op bestaand gevelstucwerk. Wij garanderen langdurig resultaat, dankzij een sterke laag mortel met wapeningsgaas, die eventuele spanningen in de onderliggende muur compenseren. Wij kunnen uw gevel verschillende karakters geven, zoals:

• De gevel glad bepleisteren met een licht schuureffect, uw gevel is dan beschermd tegen alle weersinvloeden van buitenaf.
• De gevel laten bepleisteren met schiftingen, zoals de buitengevels van historische panden zijn bepleisterd.
• Wanneer u kiest voor gevelbepleistering met licht schuureffect of gevelbepleistering met schiftingen is het mogelijk om uw gevel in elk gewenste kleur te laten schilderen.
• De gevel laten spachtelputzen in elke gewenste kleur, zoals vaak wordt gedaan bij een modern pand. Tevens is spachtelputz warmte isolerend.

mennodevries-buitengevels

Buitengevelisolatie
Het isoleren van gevels is de laatste jaren steeds populairder geworden. Bij het isoleren van het pand worden isolatieplaten aangebracht. Zo is het pand beter bestand tegen de koude weeromstandigheden. Dit is verlagend in uw energiegebruik. In de meeste gevallen kunt u hier subsidie voor aanvragen. De eindafwerking bestaat meestal uit sierpleister, maar kunnen ook met cementproducten worden afgewerkt. De stookkosten zullen omlaag gaan en zo verdient u al gauw een deel van de isolatiekosten terug.