Stucwerk kan niet ontbreken in een nieuwbouwwoning. Voordat u daadwerkelijk in de woning trekt, is het goed om de woning volledig af te werken door het te laten stucen. Uw nieuwbouwwoning stucen kunt u overlaten aan Stucadoorsbedrijf Menno de Vries. Met meer dan twintig jaar stuc-ervaring zijn wij namelijk een betrouwbare partij voor het stucen van uw nieuwbouwwoning.

Stukadoor nodig voor 24 Karaat Gouda?

Het project 24 Karaat Gouda is gelegen in een vernieuwde buurt aan de Sportlaan welke aansluit tegen de wijk Kort Haarlem. In dit gebied worden zowel rijenwoningen als appartementen gebouwd in koop en huur.

Het project van 24 koopwoningen bestaat uit rijenwoningen met verschillende types. Zo komt aan de De Kortestraat een compact woonblok van slechts 4 ruime woningen in drie bouwlagen met plat dak in een moderne architectuur en licht gekleurd metselwerk. Op de hoek Verzetslaan en Teldersstraat komen 20 woningen in twee gelijke woonblokken. Hier hebben de woningen twee bouwlagen met een kap met aan één kopzijde een extra ruime woning in drie bouwlagen met plat dak. De architectuur is hier meer eigentijds en hebben de woningen per cluster van twee een individueel karakter door verschillende steenkleuren.

Stucwerk nodig aan de Gouwekade

GouweKade is de nieuwste ontwikkeling op Westergouwe. Na de grote interesse van de verkoop van de eerste woningen (Gouwestek) in Westergouwe zijn de woningen op het bolwerk (wooneiland in Westergouwe) nu aan de beurt om ontwikkeld te worden. GouweKade bestaat uit 34 eengezinswoningen. Er kan gekozen worden uit: Kadewoningen (19), 2-onder-1 kapwoningen (4) en Rijwoningen (11)

Wonen in het park!

Vrijdenkersstad Gouda! Erasmus….. Coornhert.., CrowdBuilding kan hier niet achter blijven! Gouda ligt prachtig centraal in het Groene hart van de Randstad. Rotterdam, Utrecht, Amsterdam en Den Haag zijn goed te bereiken. Grenzend aan het Groenhovenpark ligt dit vrijstaande kantoorgebouw direct aan de afrit van de A12 en niet ver van Gouda Centraal Station. De gebouweigenaar ziet mogelijkheden het gebouw te transformeren naar woningen. Ook de gemeente Gouda ziet een transformatie wel zitten!

[button shape=”rounded” size=”regular” target=”blank” info=”none” info_trigger=”click” href=”http://mennodevries.nl/contact/” title=”Vraag nu een offerte aan!”] Vraag nu een offerte aan!
[/button]